SEIJA LUOKKAMÄKI, seija@hwh.fi, 041 510 0108

seija_luokkamaki

PROJEKTIJOHTAJA / COPYWRITER

Seijan kokemus on karttunut paitsi omassa yrityksessä ja mainostoimistoissa, myös mainostajan palveluksessa. Monivuotinen yhteistyö kauppakeskusten, lentoaseman ja kansainvälisen pörssiyhtiön kanssa on tuonut osaamista mm. vaativassa projektinhallinnassa ja sisällöntuotannoissa, painotöissä sekä kuvausjärjestelyissä. Myös messu- ja myymälämateriaalit ovat Seijalle tuttua kauraa. Seija on koulutukseltaan MAT. Hän on mukana tiimien luovassa suunnittelussa ja toimii tarvittaessa myös copywriterina.

Brändikokemus: Lindorff, Cambell Soup, IsoMitta, Deloitte, Nokia, Veikkaus, Finavia, Newsec, Kauppakeskus Kluuvi, Palmia, Philip Morris, AEG kodinkoneet, Bosch, Siemens, Wella, Hyvän Mielen Apteekki, Helsingin Vesi, Kauppakeskus Arabia, Youth For Understanding.

Ota yhteyttä:

+358 41 510 0108

seija@hwh.fi

Leave a Reply