KATARINA LINQVIST, katarina@hwh.fi, 040 521 2809

Katarina_675x675

ART DIRECTOR

Katarinan intohimona on graafinen suunnittelu sekä painettuna että sähköisenä. Hänen käsissään monet asiakaslehdet, kirjat, vuosikertomukset ja esitteet ovat saaneet tyylikkään ulkoasunsa. Vahvuuksiin kuuluvat myös sähköiset esitykset, lomakkeet ja infografiikka sekä asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien somistus. Katarina palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja haluaa mahdollisimman usein yllättää heidät positiivisesti.

Brändikokemus: Lindorff, Deloitte, Veikkaus, Nokia, Aimtec, Asiakastieto, Eiran Sairaala, Finavia, Fiskars Takeet, Kemira GrowHow, Philip Morris, Viking Line, Yara, Youth For Understanding, Deloitte, Veikkaus, Eiran Sairaala, Asiakastieto, Nokia, Veikkaus, Kemira GrowHow.

Ota yhteyttä:

+358 40 521 2809

katarina@hwh.fi

Leave a Reply