KAJSA NYMAN, kajsa@hwh.fi, 0400 330789

Kajsa_675x675

COPYWRITER / KONSEPTISUUNNITTELIJA

Kajsalla on pitkä kokemus copywriterin ja suunnittelijan työstä mainostoimistoissa ja yrittäjänä. Luovana ja analyyttisenä ongelmanratkaisijana hän hallitsee strategisen suunnittelun ja isojen kokonaisuuksien konseptoinnin. Osaamiseen kuuluu myös strategian sujuva jalkauttaminen eri kanaviin ja laaja toimialakokemus sekä b2b- että b2c-kentässä. Kajsa on MAT ja Dip.IAA ja kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Brändikokemus: Esperi Care, Helsinki Missio, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Söderlångvik Gård, Sensorola,

Mielenterveyden keskusliitto, Soyappétit, Biohit, Roundup, Medilaser, Natural Arbutin, Relaxant, Työ- ja elinkeinoministeriö, IsoMitta, Unikulma, Hufvudstadsbladet, Kotivinkki, Substral, Blå Band, Soyappétit, Touch of Taste, Raguletto, Trendi, Talo&Koti, MeNaiset, Hotelli Helka, Auto Bild, Electrolux, Kotimaiset Kasvikset, Viking Line, SAS, Elfa, Sonera, Kalevala Koru, Stalatube, Tapiola, WSOY Oppimateriaalit, Onninen, IBS, ISS, Taloussanomat, LeasePlan, Paroc, Eli Lilly, MTV3.

Ota yhteyttä:

+358 400 330789

kajsa@hwh.fi

http://www.linkedin.com/in/kajsanyman