ANI KARJALAINEN, ani@hwh.fi, 050 598 6890

_dad0005

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TUOTTAJA

Peruspositiivisella Anilla on mittava kokemus sekä mainostoimistomaailmasta että yrittäjyydestä. Hänellä pysyvät langat käsissä vaativissakin tilanteissa. Tutuksi ovat tulleet niin b2b- kuin kuluttajabränditkin mm. lääke-, ruoka- ja media-alalta sekä teollisuudesta. Myyntihenkisellä Anilla on MAT-, MJD- ja JET-tutkinnot. Hän tuntee hyvin liikkeenjohdon tehtävät vähittäiskaupan arjessa ja tietää, mikä toimii myymälämarkkinoinnissa. Tottuneena verkostoitujana hän on aina kiinnostunut uusista yhteistyön mahdollisuuksista.

Brändikokemus: Van der Bergh Foods, IsoMitta, Boehringer Ingelheim, Rautia Nummela, Apteekkien Eläkekassa, Vaalikampanjat, Luottokunta, Dagmar, Icopal, Suomen Sydänliitto, Kiinteistöalan kustannus, Anet, OAJ Opetusalan ammattijärjestö

Ota yhteyttä:

+358 50 598 6890

ani@hwh.fi

Leave a Reply