PEKU PALSANEN, pekka@hwh.fi, 0500 406 675

ART DIRECTOR

Peku on verkostoitunut graafisen alan ja sen digitalisoitumisen asiantuntija, jonka arvokkaista kontakteista on hyötyä monissa tilanteissa. Hänen mittava palvelumarkkinoinnin kokemuksensa on kertynyt mm. matkailun, majoituksen, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä IT-alan yritysten markkinointikonsepteja suunnitellessa. Työnäyteportfoliossa on myös yritysgrafiikkaa niin suurille pörssiyhtiöille kuin pienyrityksillekin. Peku myös suunnittelee ja toteuttaa joustavasti nettisivustoja.

Brändikokemus: Koko 80-luku meni matkailun merkeissä. Aurinkomatkojen mainonta ja Lomaoppaat, Sokos Hotels -kokoustuotteet, Rivoli Hotels -kokoustuotteet, Vaasanlaivojen koko markkinointi. 90-luvun brändejä oli Stora Enso, Tietotalous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistot, Suomen Asiakastieto, Icopal, Kontakti.net (nyk. Management Events). 2000-luvulla on asiakkaina ollut. Finavia (lentokentät), Nokia, Kupari Solutions, NEXT Hotels Finland, Eiran sairaala.

Nettisivuja olen suunnitellut ja toteuttanut mm. www.eiransairaala.fi, www.nexthotels.fi, www.tegel.fi, www.saineensemble.fi, www.pienois.fi, www.takopaja.fi, www.biancoblu.fi, www.kanttishop.fi, www.kylateatteri.fi, www.kuparipaja.fi

Liikelahjasuunnittelu: Toimin Fiskarsin ruukissa ja ympärilläni on yli sata eri alojen käsityöläistä ja taiteilijaa. Jos sinua kiinnostaa yksilölliset liikelahjat, taide-esineet tai mikä tahansa muu, mikä liittyy puuhun, metalliin, keramiikkaan, lasiin, paperiin, tai melkein mihin materiaaliin tahansa, ota yhteyttä.
Ota yhteyttä:

+358 500 406 675

pekka@hwh.fi