VIRPI LIINOJA, virpi@liinoja.com, 040 5020110

Virpin uusi

ART DIRECTOR / KUVITTAJA

Virpi on monipuolinen art director, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Laajaan asiakaskokemukseen kuuluvat monenlaiset toimeksiannot mm. eri alojen yhdistyksiltä, hyväntekeväisyysjärjestöiltä ja kustantamoilta. Virpi on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta graafikoksi. Hän on opiskellut myös sarjakuvan erityisosaamista Lahden muotoiluinstituutissa sekä lastenkirjojen kuvittamista TAIKssa. Eläinaiheet ovat erityisen lähellä innokkaan koiraharrastajan sydäntä.

Brändikokemus: Bonnier Bisnes Forum Oy, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, NonProfit Oy, NailArtist Academy Oy, AC to SG Software Oy, Make Up Forever, Warthog Group Ltd, Kumpuoti, WSOY oppikirjat (SanomaPro) , Palmia, Painoryhmä Oy, Käpylän eläinkauppa, Kumposti

Ota yhteyttä:

+358 40 5020110

virpi@liinoja.com

Leave a Reply